lørdag den 30. januar 2010

En smuk vintermorgen


At vågne op til et snedækket Danmark er utroligt smukt , især når man ikke skal udenfor ;0) op af formiddaggen dukkede naboen op med sin traktor og ryddede vores indkørsel, tænk at bo et sted hvor man tænker så meget på hinanden - og at han så fik mulighed for at "lege" lidt mere med sin traktor betyder kun at, vi alle har et legebarn gemt inden i os.
Når diverse "skole" gøremål er overstået - står den på hygge, opladning til en meget lang uge i næste uge og sikkert også lidt håndarbejde - jeg må hellere se og blive færdige med de kniplede sutte jeg har lovet en kollega - det kunne også være jeg skulle se og få fundet ud af hvordan jeg redigere herinde.

torsdag den 28. januar 2010

nyt halstørklæde


I dag fik jeg så startet op på et nyt kniplearbejde, denne gang er det et halstørklæde i Lucca extra fino uldgarn - en skøn petroleumsblå farve - og så er der såmænd "kun" 78 par - en dejlig opgave til de kolde aftner - og så er det en rigtig dejlig uld kvalitet.

onsdag den 27. januar 2010

Mit første indlæg

I dag er et nyt univers så åbnet - min første blog.
Hvad det vil føre med sig vil kun tiden vise.
Men jeg har mange ideer, mon ikke det bliver håndarbejde, diverse gode opskrifter og gode ideer der kommer til at fylde herinde.
Susanne